Νέες δράσεις ΕΣΠΑ για ίδρυση νέων επιχειρήσεων, Σεπτ 23

Νέα επιδοτούμενα προγράμματα αναμένεται να ανακοινωθούν το τρίτο τρίμηνο του 2023 μέσω του προγράμματος “ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ” 2021-2027.
Αφορούν την ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και νέων επιχειρήσεων αποκλειστικά στον κλάδο του τουρισμού.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 150 εκατ. ευρώ, για την ίδρυση νέων επιχειρήσεων στον κλάδο του τουρισμού. 
Η δράση αναμένεται να ανακοινωθεί το τρίτο τρίμηνο του 2023, ενώ η ημερομηνία λήξης του προγράμματος θα προκύψει κατόπιν εξάντλησης του προϋπολογισμού.
Αναμένεται να αφορά την ίδρυση νέων κύριων τουριστικών καταλυμάτων (ξενοδοχεία 3*,4*,5*), καταλυμάτων σε παραδοσιακούς οικισμούς, camping αλλά και εναλλακτικών μορφών τουρισμού (αθλητικός τουρισμός, τουρισμός υπαίθρου).
Αναμενόμενο ποσοστό επιδότησης: 50% επί του συνολικού προϋπολογισμού

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ IΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 200 εκατ. ευρώ, για την ίδρυση νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας πλην του τουρισμού.
Η δράση αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ η ημερομηνία λήξης του προγράμματος θα προκύψει κατόπιν εξάντλησης του προϋπολογισμού.
Αναμενόμενο ποσοστό επιδότησης: 50% επί του συνολικού προϋπολογισμού

Επικοινωνήστε μαζί μας για την υποβολή της αίτησής σας

Επικαιρότητα...

Νέο πρόγραμμα Κρατικής στήριξης των δανείων πρώτης κατοικίας των ευάλωτων νοικοκυριών Νέο πρόγραμμα Κρατικής στήριξης των δανείων πρώτης κατοικίας των […]

Ελλάδα 2.0: Επιλέξιμες δαπάνες Ελλάδα 2.0: Σε 0,35% το ελάχιστο επιτόκιο χορήγησης δανείων στο Ταμείο Ανάκαμψης – Επιλέξιμες δαπάνες και […]

Χρήσιμες ερωταπαντήσεις για την άδεια λόγω νόσησης από κορωνοϊό Χρήσιμες ερωταπαντήσεις για τις νέες ρυθμίσεις για την άδεια λόγω νόσησης […]

Ειδική άδεια ασθένειας σε εργαζομένους και γονείς λόγω covid Τροπολογία του Υπ. Εργασίας: Διατάξεις για τον κατώτατο μισθό – Διευκολύνσεις […]